Това е напълно възможно! Как? Планирате бременност или пък вече

...
 
Това е напълно възможно! Как? Планирате бременност или пък вече
Коментари Харесай

Никога повече страх от бременност и раждане!

 

Това е изцяло допустимо! Как?

Планирате бременност или пък към този момент е настъпило това щастливо събитие във вашият живот?

Поздравления и честито!

 

Мили дами (бъдещи мами), запомнете, че това е един от най-значимите и най-щастливи стадии от животът ви! Благословия! За страхът място НЯМА! Има САМО за Любовта!

Страхът е сила. Страхът е естествена страст. Той ни предизвестява за съществуването на някаква заплаха и когато се сблъскаме със самата опасност, телата ни реагират по строго характерен (индивидуален) метод. Обикновено, реакциите на физическо равнище към това са: изпотяване, интензивен пулс, хипервентилация, зачервяване на кожата, нараснал адреналин и така нататък Напълно естествена и естествена реакция на тялото, по отношение на обстановката.

За жал, страхът има и друга страна – лъжлива и манипулативна. Често сте чували, че не би трябвало да се доверявате, че любовта отслабвала защитните сили и се злоупотребява с изказванието, че той постоянно пази. Но ето по какъв начин, от време на време, работи страхът – провокира комплициране, „ храни “ се с неистини, унищожава присъщата ви убеденост, обърква вътрешния ви комфорт, отслабва имунната система. Създава у вас възприятие на подозрение в личните ви сили и благоприятни условия. А, те са неограничени. Повярвайте в това.

Скъпи мами, не допускайте някой да проектира личните си внушения, страхове, персонални прекарвания и така нататък върху вас. Вие сами ще изберете, дали ще ги изслушвате или не, само че приемете един простоват съвет. Отговорете им, че не е наложително или пък несъмнено, че при вас или с вас, ще се случи същото. Направете го поради себе си, тъй като човешкия мозък, изключително женската душeвност, са гъвкави и от време на време доста елементарно „ попиват “ отрицателното. Хубаво е да знаете, че когато ваша приятелка/позната ви споделя или се зачетете във форума, за бременността и раждането, по този начин, че като че ли е филм на ужасите, бъдете сигурни, че самия боязън ви „ приказва “ посредством тях. Не възприемайте казаното или прочетеното, както се споделя „ при сърце “. Благодарете за откровението и споделеното, по този начин ще отнемете силата на отрицателното. Но не го пускайте да влезе и да се настани в съзнанието ви. Защото това е натрапен, извънредно нагъл и лъжлив„ посетител “. За такива разкази, вид „ horrors (ужаси) “ бъдете в ролята на прецизна стопанка. Бъдете такава и в съзнанието си! Ако позволите с вашият „ посетител “, да си размените функциите, то тогава, той ще дефинира разпоредбите.

Но, в случай че ви се случи или бременността ви „ завари “ в това положение на духа, има метод да се справите. В никакъв случай, не се винете за нищо. Не се възприемайте за слаби. Започнете, да разчитате, най-вече на себе си. Изпъдете от главата всевъзможни подозрения, ограничавания и сходни. Просто е нужна воля, с цел да извършите стъпки в нова посока и да погледнете на света с други очи. Истината е, че страхът е толкоз слаб, че даже не можете, да си визиите какъв брой! Достатъчно му е единствено да се обърнете с лице към него и той ще се скрие в миша дупка. Изправете си! Застанете с цялата си мощност и убеденост против него.

Заявете му: „ Страх, НЕ ме е боязън от теб! По-силна съм! Повярвай ми, по този начин е! Аз съм жена! Аз ще бъда МАЙКА! Аз съм „ домакинът “ на моето схващане и тяло! Разбийте го този боязън на пух и прахуляк.

Пуснете го и той ще си отиде. Тихо и неусетно, по този начин както е бил пристигнал. На потегляне, не забравяйте, да му благодарите! Защото този „ посетител “ ви е разкрил големия капацитет, който по природа притежавате.

Тогава ще се почувствате постоянни и уверени. Ще почувствате какъв брой красиво възприятие е любовта, тъй като тази прелестна страст е доста директно обвързвана с бременността и майчинството. Приемете, че любовта и страхът са две страни на една и съща монета, т.е. две цялостни противоположности. От вас зависи, коя ще изберете.

Наслаждавайте се от сърце и душа на приказно-красивото положение, наречено – бременност. Всеки ден, минута и секунда…

Дами, нали сте виждали какъв брой прелестно-красиви са бременните дами? Какво лъчение имат? Те, задачите, сияят! Замислете се за какво е по този начин? Какво ли ги прави тези дами, по този начин красиви и блестящи? Ами това, същото – бременността и сладкото коремче, в което се развива новият живот.

Не му вярвайте на този лицемерен измамник!

Не му давайте „ храна “. Оставете го гладен и той ще си отиде.

Повярвайте в преценката на природата! Тя не бърка! Това е простата истина! Не се опасявайте от нещо, което ви е заложено от Твореца. Иначе, утробата нямаше да бъде заложена в женското тяло. Защото, Вие МОЖЕТЕ!!!

Трансформирайте изразът: „ Не мога “, в: „ Не, МОГА “! (Усетихте ли, била е нужна единствено една запетайка).

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР